Inloggen

MijnAVL is een patiëntenportaal voor patiënten van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL). Door middel van DigiD met sms-functie kunt u inloggen. Op het gebruik van MijnAVL zijn de Algemene Voorwaarden MijnAVL van toepassing.

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Bij Antoni van Leeuwenhoek kunt u inloggen met uw DigiD. Voortaan kunt u met DigiD naar steeds meer overheidsinstellingen op internet.

DigiD LogoInloggen

 

Mededelingen

Wij maken MijnAVL klaar voor de toekomst, daarom krijgt het vanaf 27 juni 2018 een nieuw uiterlijk.
In verband met de update is MijnAVL op woensdag 27 juni een aantal uren niet te gebruiken.
Kunt u die dag niet inloggen in MijnAVL? Probeert u het dan s 'avonds nog eens.
Voor andere vragen over MijnAVL of indien inloggen na deze dag niet (meer) lukt, kunt u contact opnemen met het Centrum Patiënteninformatie via telefoonnummer 020 512 9111 of per e-mail via mijnavl@nki.nl

Tussen maart en oktober 2018 vergroot het Antoni van Leeuwenhoek haar parkeergarage. In deze periode is het in verband met de bouwactiviteiten mogelijk lastiger om een parkeerplek te vinden. Ook in de omliggende omgeving zijn de parkeermogelijkheden beperkt. Wij vragen u hiermee rekening te houden in de planning van uw reistijd of, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen.